Vi hjälper dig att göra en trist, tom yta till en pengamaskin

annonsbild_skywing_rueckansicht_linksAllt du behöver för att gå in på den mycket lönsamma och stadigt växande marknaden för självtvättar är en lämplig yta med bra tillgänglighet, vi fixar resten. Vi har under de senaste åren levererat mängder av kompletta anläggningar till små och stora aktörer i branschen. Utrustningen kommer från våra vanliga leverantörer: Christ står för anläggningarna som kan skräddarsys för olika kapacitet, normalt från 3 till 8 tvättplatser. Kringutrustning plockar vi från Mosmatic och Svanenmärkta kemprodukter från Turtle Professional. Projektering, montage och service sköter vår egen personal om, med ett servicenät som täcker hela Sverige. Kontakta oss så fort du hittat en tillräckligt tom och trist plats så kan du förutom att tjäna pengar göra en insats för miljön. Ju fler biltvättar som görs på anläggningar med vattenrening, desto bättre mår vårt dyrbara grundvatten. Läs mer om våra självtvättanläggningar här.