Vi firar 30!

I helgen firade vi våra första trettio år som företag. Efter samling i lagret på Kvarnbergsvägen med mingel och presentation av koncernens nya ägare Söderbergföretagen, åkte vi ut i Stockholms höstvackra skärgård till Grinda för galabankett och andra festligheter. Platsen valdes inte av en slump, här träffades hela personalstyrkan på fem anställda anno 1996 för att fira det årets framgångar. 2017 är vi fler, 44 stycken i dagsläget, och omsättningen har ökat sådär 14 gånger. Även om alla tyvärr inte kunde delta var det ett rejält gäng som tog båten ut till Grinda för att koppla av och prata om annat än tvättkem och dränkpumpar. Och nu kör vi vidare, i minst trettio år till!

grupp_mingel
Skål för oss!
mingel-6-okt_2
Det nya lagret funkar bra för mingel.

so%cc%88derbergsgruppen-o-kent-johansson-6-okt
Nya ägarna Söderbergföretagen presenterade sig. Från vänster koncernägare Jan Söderberg, Mattias Sonnenfeld, VD,  Åge Solem, ny koncernchef SEAB och Constant Cleans VD Kent Johansson