Vi tjuvstartar 30-årsjubiléet!

30a%cc%8arsloggaI höst är det 30 år sedan Kent Johansson startade Constant Clean hemma i köket på Lagmansvägen i Huddinge. Därifrån har det hänt massor, från ett bolag med en anställd och en bil till en personalstyrka i dagsläget på 38  – rättelse, i dagarna blir vi 39 – personer spridda över hela Sverige och ett stort antal kunder från Skåne till Norrland.

Vi är också stolta över att ha fått fortsatt förtroende av OKQ8, som vi skrivit ett avtal med för ytterligare 3 år som leverantör av biltvättar, samt upprustning av företagets bilvårdsanläggningar.

Trettioårsjubiléet skall vi uppmärksamma mer under året, bl a håller Kent på att rota igenom fotoarkiven för att hitta guldkorn från 1987 och framåt. Vi återkommer, jubileumsloggan får markera uppstart på firandet…