Åter till vardagen efter Automässan

Vi upplevde några intensiva och effektiva dagar på Automässan i Göteborg i slutet av januari. Många frågor fick vi, och många uppföljningssamtal har det blivit. Tack alla som kom förbi och hälsade på, vi hade väldigt roligt. Vår monter med bl a den nya Christrollovern drog mycket folk, så även Fredde Fagerströms dragracingbil som stod i ingången till Svenska Mässan. Vår dragracingsimulator som mätte reaktionstid vid granen användes dessutom flitigt, varje dag delade vi ut en bilvårdshink från Turtle till snabbaste kopplingsfot och totalsnabbast över tre dagar var Kenneth Karlsson från Katrineholm som vann inträdet till en dragracinghelg i Tierp. Grattis Kenneth!

Sammanfattningsvis en mycket givande mässa, vi fick många nya uppslag och hade bra kvalitet på besöken. Tack för den här gången!